Ski's huren in Oberstdorf met tot 60% korting

BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Oberstdorf - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Oberstdorf waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Oberstdorf - NTC Oberstdorf - Nebelhornbahn

  NTC Oberstdorf - Nebelhornbahn

  skiverhuur in Oberstdorf
  Nebelhornstrasse 67 (Talstaion / valley station) ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Oberstdorf - NTC Oberstdorf - Fellhornbahn Talstation

  NTC Oberstdorf - Fellhornbahn Talstation

  skiverhuur in Oberstdorf
  Fellhornbahn Talstation / valley station ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Oberstdorf - NTC Oberstdorf - Nebelhornbahn

  NTC Oberstdorf - Nebelhornbahn

  skiverhuur in Oberstdorf
  Nebelhornstrasse 67 (Talstaion / valley station) ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Oberstdorf - NTC Oberstdorf - Fellhornbahn Talstation

  NTC Oberstdorf - Fellhornbahn Talstation

  skiverhuur in Oberstdorf
  Fellhornbahn Talstation / valley station ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Oberstdorf - informatie

Als je ski's of een snowboard wilt huren in Oberstdorf, dan kan je terecht bij de skiverhuur Oberstdorf. Er zijn meerdere aanbieders die verhuren.

Idealiter zoek je een skiverhuur Oberstdorf vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Oberstdorf aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Kosten skiverhuur Oberstdorf

Voor het huren van een set ski's, skistokken, skischoenen en een eventuele skihelm betaal je ongeveer 140 euro voor 6 dagen. Voor kinderen kost een complete set ongeveer 90 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog een lagere prijs.

Ski's huren Oberstdorf - tips

De medewerkers van de skiverhuur Oberstdorf kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Oberstdorf.
 • De ideale skilengte is voor de meeste mensen tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je vakantie niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. De medewerkers daar zullen je graag van advies voorzien en je materiaal omruilen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er een. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht
 • Huur je ski's, skischoenen of snowboard van te voren via Skiset. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt je ook nog eens wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.
 • Bij sommige skischolen in Oberstdorf krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.


Lekker winkelen in de skiverhuur Oberstdorf.

De winkel waar je ski's kunt huren in Oberstdorf is natuurlijk ook een perfect plek om te shoppen. Naast ski's, ski stokken en snowboardmateriaal kan je hier ook helmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen.

Je kan hier prima terecht een paarwarme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Oberstdorf in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Oberstdorf, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Oberstdorf bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland.
 • Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting
 • Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is
 • Korting als je met meer mensen boekt.
 • Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren
 • Kijk op je gemak naar de prijzen
 • Vergelijk de skiverhuurders op prijs en materiaal
 • Je bespaart tijd die je kunt gebruiken om te skien of boarden
Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Oberstdorf.

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.