Ski's huren in Mittelberg met tot 60% korting

BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Mittelberg - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Mittelberg waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Mittelberg - Sport Hilbrand

  Sport Hilbrand

  skiverhuur in Mittelberg
  Moosstra├če 7 ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Mittelberg

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Mittelberg. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Mittelberg vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Mittelberg aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost skiverhuur in Mittelberg

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Mittelberg.

 • skiset volwassenen (ski's, stokken, skischoenen) - 125 Euro
 • skiset kinderen (ouder dan 7) - 100 euro
 • skiset kleine kinderen (tot 6 jaar) - 65 euro
 • snowboard volwassenen - 90 euro
 • snowboard kinderen - 85 euro
Houd er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Mittelberg - advies

De medewerkers van de skiverhuur Mittelberg kunnen je prima adviseren over welke ski's, skistokken en skischoenen het beste bij jou passen.

Ski's huren Mittelberg - tips

 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je vakantie niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. De medewerkers daar zullen je graag van advies voorzien en je materiaal omruilen.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er een. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Huur je ski's, skischoenen of snowboard van te voren via ALPINRESORTS.com. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt je ook nog eens wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.


Vergelijk overigens de skiverhuur Mittelberg goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.